Εμπορικός Σύλλογος Θήβας:Να αναθεωρήσει η “PIPE LIFE”την απόφαση για απολύσεις των εργαζομένων

ΨΗΦΙΣΜΑ  

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών,  διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση της διοίκησης του εργοστάσιου <<PIPE LIFE>>  να σταματήσουν την λειτουργία του εργοστάσιου. 

Μια τέτοια ενέργεια και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας,  θα επιφέρει δραματικές  επιπτώσεις για  άλλη μια φορά στην τοπική κοινωνία αλλά και στην τοπική οικονομία της πόλης των Θηβών.

Δυστυχώς την τελευταία  δεκαετία η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει ως πολίτες , εργαζόμενοι, μισθωτοί , άνεργοι, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες πλέον έχει υπερβεί  την ανθρώπινη αντοχή και ανοχή .

 Έχουμε  γευτεί  και  ζούμε αυτή την εξαθλίωση- εξαφάνιση  της Μικρομεσαίας επιχείρησης, της μεταποίησης και  της βιοτεχνίας. Δυστυχώς  η περίφημη βιομηχανική ζώνη των Θηβών, εξαφανίζεται σιγά σιγά  και αφήνει  ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Δηλώνουμε :

• Καλούμε την Διοίκηση της Επιχείρησης να αναθεωρήσει την απόφασή της και  να μην προβεί σε απολύσεις εργαζομένων και να διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας».

• Την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζομένους του εργοστασίου και στο σωματείο τους.

• Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους και τους καλούμε να μείνουν δυνατοί στο δύσκολο αγώνα που έχουν μπροστά τους. 

• Στηρίζουμε  τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας το οποίο μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων προσπαθούν να αποτρέψουν το κλείσιμο της επιχείρησης.

 ΤΟ  ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικά